Erotikk bilder sex klubber

erotikk bilder sex klubber

P Room i Oslo - en medlemsklubb med en del tusen aktive medlemmer. Men det finnes også en rekke fysiske medlemsklubber rundt om i landet. De fleste er såkalte "vennenettverk". De møtes i private hjem, og du må bli anbefalt av noen for å komme inn. Så ja, det finnes absolutt hemmelige sexnettverk i Norge , sier fotograf og gründer Erlend Haugen til Side3. Han er mannen som forsøker å gjøre det hele litt mindre hemmelig, og mener det både er plass og behov for et libertinsk sexnettverk i Norge.

Målgruppen er frilynte libertinere med høye forventninger til erotikk og estetikk, samt betydelige behov for diskresjon, sier psykolog og sexolog Kristin Spitznogle. Man kan godt si at disse festene er kjent for å ha et snev av "Eyes Wide Shut", for de som kjenner filmen. Målgruppen er frilynte libertinere med høye forventninger til erotikk og estetikk, samt betydelige behov for diskresjon.

Sex er tross alt en privatsak, og Norge er et lite land. Mange velger derfor å reise ut til velkjente klubber i for eksempel Paris, New York og Amsterdam - men noe aktivitet er der altså også her i Norge. Med "Eyes Wide Shut"-liknende sexfester for de spesielt inviterte på den ene siden og folkesuksesser som "50 Shades of Grey" på den andre, har  Erlend Haugen øynet en mulighet. De fleste nettverkene er lukket, vanskelige å finne og vanskelige å bli inkludert i. Med Libertin ønsker vi å skape en møteplass åpen for alle, uansett legning og sivil status.

Jeg mener par som søker par eller andre single for type partnerbytte, trekant og så videre. Dette er først og fremst par som leker sammen - og som søker sammen. Den nye, norske sexsiden har profilbilder du ikke finner på verken Tinder eller Sukker, og levner liten tvil om hva som er målet for medlemskapet.

Side3 har tatt en titt bak fasaden, som fremstår som en krysning mellom Sukker og Tinder, og hvor det unektelig er sex som står i fokus.

Her må en, naturlig nok, både tåle og like å se mennesker i fri utfoldelse. Og det er ikke fritt for erigerte peniser. Men vi jobber aktivt med å bedre balansen mellom menn, kvinner og par. Vi åpnet i helgen - så det tar litt tid å nå før dette "setter" seg.

Men det gir jo kvinner en god grunn til å bli medlem! To dager etter åpning hadde vi allerede fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde brukere. Kristin Spitznogle har erfaring som programleder for TV-serien "Sexskolen", var sex-spaltist i VG i en årrekke og har skrevet boken "Norske kvinners seksuelle fantasier". Hvert vertskap ønsker å vite hvem sine gjester er. Gjester får en bedre og tryggere opplevelse hvis man vet at gjestene holder en viss standard.

Samtidig ønsker vi en god balanse og variasjon for å skape den riktige atmosfæren. Vi ønsker at våre gjester treffer folk vi tror kan matche med hverandre og ha det hyggelig sammen, ha gode samtaler og god kjemi.

Vi ønsker våre gjester skal være frigjorte, respektfulle , stilfulle og sympatiske. Hvem er dere som arrangerer? Vi er par hun 30 år, han 45 år som har en litt erfaring med fester, erotiske klubber og swinging.

Vi elsker sex og vi elsker hverandre. Vi har allerede organisert en EWS fest med deltagere! Vi vil avsløre vår identitet bilder og profil etter dere  har meldt dere på festen. Dette for at dere skal være sikre på at vi er seriøse og vil gjennomføre festen i henhold til de forventninger vi skapt. Vi arrangerer fordi vi brenner for dette og vil skape en trygg erotisk ramme for likesinnede.

Vi har profil på lyst-club. Er det regler for festen? Ja vi har klare Husregler som alle gjester må akseptere. Først regel er Nei betyr NEI. Personlig hygiene er svært viktig. Vi setter også krav til at gjester oppfører seg med stil.

Finnes det kondomer i stedet? Ja det vil være noen tilgjenglig. For egen komfort anbefaler vi å ha med egne. Samme gjelder evnt glidemiddel. Hvordan kan vi komme oss til festen? Vi vil organisere med minibusser fra Bergen sentrum. Hvis dere ønsker benytte vår organiserte transport koster det ,- pr. Ønsker man komme på egen hånd er det bussforbindelse som stopper ca 10 min gange fra villaen. Ønsker man å kjøre så er det parkeringsplasser tilgjenglig m fra lokasjonen.

Nøyaktig adresse blir kun gitt til bekreftede gjester og kun samme dag som festen. Har dere profil på Cupido. Vi sendte noen private invitasjoner gjennom Cupido. Uten forvarsel ble vår profil sperret. Cupido, som hevder fremme erotikk, viser seg desverre og  være erotikk fiendlig. Ikke kan man ha bilder som viser så mye som en rumpe eller en pupp! Ikke ønsker de at folk skal treffes i private arrangement. Og når man påpeker overfor dem at deres holdninger er svært dårlig kundebehandling blir man møtt med en arroganse som i våre øyne ikke er akseptabelt.

Har man lov å ha med seg mobiltelefon inn på festen? Vi er opptatt av at alle skal føle seg trygge på festen. Diskresjon er en viktig del av det. Vi vil oppfordre våre gjester legge igjen telefonen. Må man av forskjellige grunner ha telefon med seg inn på festen kan vi akseptere det, men vi blir da å sette klistremerke foran karmeraene på telefonen.

Vi vil ha null toleranse hvis det blir oppdaget at noen tar bilder. Er det sikkert at denne festen blir noe av? Skulle mot all formodning noe være til hinder for at festen ikke kan gjennomføres som planlagt, vil selvsagt alle få refundert påmeldingsavgiften.

Jeg var sikkert naiv, men jeg trodde på ham. Etter denne episoden oppdaget ikke foreldrene flere meldinger fra Club 4, men søndag kveld tok datteren kontakt med moren. Hun syntes det var vanskelig å snakke om og hadde ruget på dette i flere måneder, sier moren. Det er ikke noe åringer skal bli utsatt for, sier moren. Hun kontakter Nordlys fordi hun vil gjøre andre foreldre oppmerksom på hva som kan dukke opp på mobilen til mindreårige.

Lignende kan skje med andre og jeg vil oppfordre foreldre til å følge med på hva som skjer på mobilen til barna deres. Vi har vært opptatt av å trygge datteren vår om at hun kan fortelle oss alt, men det kan være flaut og vanskelig for unger å ta opp slike ubehagelige ting, mener moren, som av hensyn til datteren ikke vil stå frem med navn. Daglig leder Tom Ketil Krogstad i Club 4 beklager dersom meldinger har blitt oppfattet som støtende.

Hvorfor har dere ikke fulgt dette opp? Hvor vil festen være? Nøyaktig lokasjon vil først bli avslørt kun for de som er påmeldt og kun samme dag som festen. Men vi kan røpe at det er en stor og stilfull gammel villa som ligger litt utenfor Bergen.

Villaen er den perfekte ramme rundt en slik type fest. Er enslige menn velkommen? Vi har åpnet for at noen utvalgte menn kan komme. Kun menn som vi vet respekterer husets regler for respektfull opptreden vil få eksklusiv tilgang.

Det blir ikke mer maks single menn. Hva med single damer? Enslige damer er alltid velkommen til vår fest. Kvinner er de som gjør denne festen nydelig og glamorøse, de som bringer sjarm og liv. Kravene til enslige menn gjelder IKKE for kvinner, derimot, registreringsprosessen er den samme som for par, og de samme reglene gjelder for alle.

Vil det være sex på festen? Det ligger i festens natur at det vil bli sex. Men det er ingen krav dere må delta. Er det forventet partnerbytte? Noen par liker kun å kikke på andre par har sex. Uansett hva dere føler dere komfortable med vil det bli respektert. Det som gjør denne festen så flott, og hva gjør den annerledes en f. Se forøvrig også spørmål om Husregler. Er det egne rom der man kan ha sex privat? Hvorfor er det en aldersgrense? Vi er 30 og 45 og det fungerer perfekt, vi tror aldersgrensen vi satt for vår fest er perfekt for en kveld med god flyt.

Er vi garantert anonymitet? Ja, vi garanterer anonymitet blant deltagerne. Vertskapet vil aldri, under noen omstendigheter, dele informasjon om hvem våre gjester er. Derimot må vi som vertskap ha kontaktinformasjon på minimum en i parforholdet. Vi som vertsakp vil avsløre vår identitet til våre gjester etter påmelding. Vi vil be om en link til en profil f. Orry var banens beste og scoret seiersmålet!

Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Artikkelen er flere år gammel. Krogstad kommer til Bergen førstkommende torsdag. Da skal Tom Kjetil Krogstad.

Derfor kan du ikke unngå «knekken». Frivillige plukket søppel —  fikk regning på Flere saker fra NRK Hordaland.

erotikk bilder sex klubber Krogstad kommer til Bergen førstkommende torsdag. Nøyaktig lokasjon vil først bli avslørt kun for de som er påmeldt og kun samme dag som festen. Sex er tross alt en privatsak, og Norge er et lite land. Artikkelen er flere år gammel. Samme gjelder evnt glidemiddel. Men når og hvor han skal sone vet han ikke enda.

0 thoughts on “Erotikk bilder sex klubber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *