Oslo sex kjøp kondomer

oslo sex kjøp kondomer

Det viktigste er at gutter og menn bruker kondom, at de finner noe som funker og passer, sier han. Ifølge RFSUs årlige undersøkelse «Sex, kondom og sånn» i er nordmenn også i år dårligst i Norden på å bruke kondom. Bare fire av ti oppgir at de bruker kondom når de har sex med en ny partner. Ifølge den samme undersøkelsen fra oppgir hele 80 prosent av nordmenn at de synes sex er «bedre uten». Men de som dropper kondomet, tar ikke høyde for at kondom er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter både mot uønsket graviditet og mot kjønnssykdommer.

RFSU Norge peker på at risikoen for å få en alvorlig kjønnssykdom bør veie tyngre enn andre hensyn - selv om det også er viktig at kondomet føles bra på. Og vel er passformen viktig, men det er ikke til å komme forbi at en viktig kondomkvalitet er hvor tynt det er. Og at dette er en smakssak. Han sier at myten om at sex med kondom er som å spise karameller med papiret på ikke ble tatt ut av løse luften, men man har klart å lage gummikondomene tynnere og tynnere.

Det er den veien teknologien går, sier Svendsen. I størrelsesguiden på condomerie. Vær sikker på at penis er fullt erigert og sørg for å ha en penn, et papir og et målebånd i nærheten. Plassere målebåndet rundt basen av penis hvor den er festet til skambenet. Mål penislengden ved å markere hvor lang den er fra basen og hele veien opp til enden av tuppen. Legg målebåndet forsiktig rundt den erigerte penisen ca.

Merk målet så snart du rekker rundt penis. Tykkelsen varier fra 0, til 0,08 mm. Passformen varierer også på de ulike kondomene. Noen er mer elastiske i materialet enn andre.

Tilsvarende selger RFSU kondomer i ulik tykkelse, størrelse og ikke minst passform. Kondomet ´Tight´ er for eksempel er rettere i fasongen, såkalt «slim fit». Du kan også bestille gratis kondomer fra HelseNorge her. Utvalget består av ulike størrelser og tykkelser for best mulig passform og nytelse. Gratis kondomer finnes også på helsestasjoner for ungdom. Kondomer er også å få tak i på utesteder, på studiesteder, i dagligvarebutikker, bensinstasjoner, kiosker og mange andre steder der du ferdes.

Har du hatt ubeskyttet sex er det derfor viktig å ta en klamydiatest. Beskytter mot kjønnssykdommer Kondom beskytter mot alle kjønnssykdommer, og du bør ha kondomet på gjennom hele seksualakten; også ved eventuell munnsex og analsex. Mye kjønnssykdommer Flere kjønnssykdommer er på frammarsj her i landet. Det gjelder ikke minst gonoré. I fjor ble det meldt nye tilfeller av gonoré her i landet. Det er det høyeste tallet på 25 år. Økningen er størst blant menn som har sex med menn. Les mer om gonoré i Helseleksikonet.

Antall nye tilfeller av syfilis gikk noe ned i sammenlignet med året før, men er fremdeles på et høyere nivå enn det som var vanlig for noen år siden. Les mer om syfilis i Helseleksikonet. Antall nye tilfeller av HIV gikk noe ned i sammenlignet med året før. For var av tilfellene blant menn som har sex med menn. Klamydia smitter vanligvis gjennom ubeskyttet sex. Risikoen øker hvis du har flere partnere. Sykdommen har symptomer det kan være vanskelige å gjenkjenne, og smitter også ved oralsex.

Kondom beskytter mot syfilis. I ble det rapportert syfilistilfeller i Norge, mot tilfeller i Av alle tilfellene i var blant menn som har sex med menn.

Det kan være at man synes det er vanskelig å få på, at det er rart å ta opp tema, eller at man ved å ønske kondom utfordrer sin partners tillit. Her er noen tips til å komme deg forbi "kondomøyeblikket. Kondomet skal rulles på. Pass på at kondomet settes på riktig vei, rull ut en halv centimeter så ser du fort hvilken vei det skal rulles på.

Klem ut luften i tuppen samtidig som du ruller det på. Rull kondomet på når penis er stiv, hvis penis er slapp eller halvstiv, kan kondomet lett gli av. Dersom kvinnens skjede er tørr, eller du har analsex, bør du bruke et glidemiddel. Salver, kremer, vaslin og massasjeoljer inneholder fett som kan svekke kondomet slik at det sprekker eller at det oppstår små hull. Ved riktig bruk er det liten fare for at kondomet sprekker. Kondomer som er godkjent i Norge er svært pålitelige.

Bruk ikke kondomer som er for gamle eller som kan ha blitt ødelagt. Salver og kremer som inneholder fett kan svekke kondomet slik at det sprekker eller at det oppstår små hull. Bruk derfor vannbasert glidemiddel.

Oslo sex kjøp kondomer -

Har drit lyst å ligge me noen. Takk for at du skrev til ung. Les mer om de fire mennene som tjener millioner på sex-annonsene i dagens VG, og følg med utover uken. Hvor får DU får tak i kondomer. Passformen varierer også på de ulike kondomene. Sign In Sign Up. oslo sex kjøp kondomer

Oslo sex kjøp kondomer -

Hvis vi får midler vil vi kartlegge hvordan de norske gatejentene har det, og hva de forventer av framtida etter at den nye sexkjøpsloven blir innført i løpet av høsten, sier Liv Jessen leder for PRO-senteret i Oslo til VG Nett. Les mer 92 kommentarer Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Og vel er passformen viktig, men det er ikke til å komme forbi at en viktig kondomkvalitet er hvor tynt det er. Important Information Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. You need to be a member in order to leave a comment.

0 thoughts on “Oslo sex kjøp kondomer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *